Salomea samarbetar med Volund Timberworks!

Söker du hållbara och vackra stall eller boxlösningar?
Boxarna och stallet kan anpassas helt efter dina önskemål.

Mer information och bilder hittar du på:

Helhetslösningar av hög kvalitet

Volund Timberworks är företaget för dig som söker en högkvalitativ helhetslösning för ditt stall eller stallboxar. Frode har en äkta passion för att arbeta med trä och arbetar när tillfälle ges, hela vägen från träd till det färdiga resultatet. Detta ger dig stora valmöjligheter när det kommer till utseende och kvalitet. Med oss behöver du inte involvera flera företag i ditt byggprojekt, eftersom vi tar hand om allt från markarbete till den färdiga produkten.

Vi utför nybyggnationer, tillbyggnader och renoveringar. Frode arbetar även som finsnickare och tack vare vårt eget sågverk kan vi erbjuda material av hög kvalitet precis efter dina önskemål.

Volund Timberworks har sin bas i Lindfors, Karlstad, men tar uppdrag med stall och boxar över hela Sverige. De byggs hemma i sektioner enligt dina önskemål och monteras sedan på plats.

Frode har komplett kompetens som hantverkare och entreprenör och kan hantera hela projektet.

Inga mellanhänder – din dröm förverkligas.

Satsa på hållbart hantverk för framtiden!

Salomea Friskvård & Avel Vallentuna

Skicka gärna ett sms med er förfrågan så svarar vi när vi inte arbetar med hästarna. Gäller det ett rehab uppdrag skicka gärna ett mail med journal och kontaktuppgifter till behandlande veterinär om denne vill hållas informerad under rehabiliteringen. Vi har vår fulla uppmärksamhet på hästarna och kan därför sällan svara i telefon. Vi har telefontid 10-11 på vardagar. Vi ringer upp om det behövs efter kontakt via sms eller mail.

Salomea Friskvård & Avel AB