Vi öppnar upp en mindre träningsverksamhet!

Vill du få hjälp att töltsätta, vidareutbilda, sälja, rehabilitera eller avelsvisa din häst?

Varierad träning är hållbar träning

En nöjd och glad häst är en välpresterande häst. – En häst som arbetar anpassat efter dess förutsättningar utvecklas snabbt och håller sig frisk. – En stark häst är en frisk häst – Utan förståelse för uppgiften kan inga resultat uppnås – Samarbete föds genom förståelse och ömsesidig respekt

Detta är ledord vi arbetar efter i vår träningsverksamhet. Hästarna går i väldränerade och kuperade hagar. Mycket utevistelse/ lösdrift med reglerad mängd foder. Grovfoder av högkvalitet och ett försök till så naturlig hästhållning som möjligt för att få en harmoni på gården.
Vi har delat upp gården i hingst/ valack del och stona separat men anpassar oss alltid efter de individer vi har och hur de trivs bäst.

Louise har lång erfarenhet som tränare och tävlingsryttare. Hon har tagit alla sina tävlingshästar från unghäst till fina resultat både första klass bedömningar och tävlingsmeriter på SM och internationellt.
Louise har länge arbetat och tränat tillsammans med Johan Häggberg, där låg fokus på träning inför avelsvisning.

Mer om Louise meriter finner du på sidan om oss.

Louise har senaste 8 åren arbetat som terapeut med rehab och friskvård. I den dagliga omvårdnaden ingår en behandling i månaden samt vibrationsgolv och laser vid behov. Fler behandlingar kan köpas till vid behov för rabatterat pris.

Gården ligger i Lindfors/ Karlstad. Vi har lyxen att vara omgiven av oändliga sand som skog och grusvägar. Vi har en stor 20 x 60 ridbana på skritt avstånd samt en mindre plan hemma vid för arbete från marken. Hagarna är kuperade med naturlig lutning så både självdränerande och aktiverade för hästarna.

Varmt välkomna till oss!

Salomea Friskvård & Avel Vallentuna

Skicka gärna ett sms med er förfrågan så svarar vi när vi inte arbetar med hästarna. Gäller det ett rehab uppdrag skicka gärna ett mail med journal och kontaktuppgifter till behandlande veterinär om denne vill hållas informerad under rehabiliteringen. Vi har vår fulla uppmärksamhet på hästarna och kan därför sällan svara i telefon. Vi har telefontid 10-11 på vardagar. Vi ringer upp om det behövs efter kontakt via sms eller mail.

Salomea Friskvård & Avel AB